Erhverv

Brugerdefinerede webdesign og Online markedsføring går hånd i hånd

Mange nye online virksomhedsejere har misforståelser om brugerdefinerede webdesign. Det er ikke kun om at få din hjemmeside og kører. Det er om at designe alle aspekter af dit websted – alle “kroge og hjørner” – at føre dine besøgende til den ultimative slutningen, et salg. Uanset om du planlægger at bygge en service-orienteret hjemmeside eller tilbyde mange produkter, skal dit websteds design har alle ingredienser til succes fra starten. Være sikker webdesigner du vælger har en forståelse af forfremmelse samt brugerdefinerede webdesign. Her er nogle funktioner, dit websted skal have for at overleve blandt Internet masserne.

En letgenkendelige USP (unikke Selling Proposition)

Når en besøgende ankommer til nogen af dine websider (ikke kun hjemmeside), skal han/hun forstår, hvad dit websted handler om straks. Du har kun et split sekund til at fange deres opmærksomhed. Sørg for hver webside har en kraftfulde keyword-rige overskrift, der vil holde den besøgendes, læsning.

Grafik, der supplerer uden dominerer Web sider

Hvert websted har brug for et par grafik her og der at gøre web-design fryd for øjet, men sørg for din grafisk design og logodesign ikke dominere dine sider. Du besøgende til at læse din side, ikke ser på din grafik. Så, holde grafik til et minimum, og bruge dem, når de bidrager til at skabe en endnu læsning flow på siden. Mange websteder bruger en behagelig “nyhedsbrev” stil, når der er meget at læse på en side, overbrusning grafik eller fotos i hele teksten i en wrap-around forstand. For logodesign, holde det små og enkle. Der er ikke noget mere irriterende end venter på en side indlæses, fordi dets logo er for stor!

Nøgleordet rige indhold for SEO (søgemaskineoptimering)

Sørg for din designer forstår om SEO og søgeord. Hver side i dit websted skal være designet med search engine fremme i tankerne. Det betyder, at geare din metatags, linktekst til sider eller i menuer, overskrifter, billede “alt-tekst” indhold, osv. at tiltrække søgemaskine trafik for langdistanceflyvninger.

Let-at-bruge Navigation

Sørg for navigation på dine websider er nemme at bruge. Mange besøgende vil ikke tage sig tid til at “søge” for skjulte links eller at gennemgå en forvirrende menu. Hvis du bestiller brugerdefinerede webdesign fra en professionel, skrive på papir hvor du ønsker dit link system til at flyde fra side til side. Hvis du har indhold, placere synlige, farvede links i teksten at give de besøgende en chance for at klikke under læsning. Har menulinjer eller links i de sædvanlige steder – sidebars og top/bund af websiden.

Fremme dit websted

Nogle design virksomheder vil tilbyde kampagne bonusser med en brugerdefineret web design pakke. Det gavner dig, fordi det hjælper dig med at få et forspring på at opbygge trafik. Du kan drage fordel af designfirma færdigheder og viden om Web forfremmelse og søgemaskineoptimering. Glem ikke at fremme dit websted på enhver mulig måde. Udskrive din webstedsadresse på visitkort, avis-annoncer, brevpapir mv. Også, fremme dit websted online ved hjælp af kun målrettet reklame.

Brugerdefinerede web designteknikker og fremme er så stramt strikke sammen at det er umuligt at adskille to. Sørg for at medtage både i din brugerdefinerede web design planer, så du kan se positive resultater fra starten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.