Erhverv

Gennemprøvede hemmeligheder til at holde dine medarbejdere og øge din fortjeneste

Hvorfor er folk jobskifte så hurtigt disse dage?

Her er et par grunde:

De har et kedeligt job derfor de føler de ikke opnår noget.

De har ingen leder til følge.

De føler sig ikke værdsat.

De arbejde i mange timer og ønsker et liv.

De er ikke betalte, hvad de er værd.

Af ovennævnte grunde er ikke taget fra ethvert tal eller fakta fremgår af publikationer og generelle medier. Det er hvad folk selv fortælle mig. De er ord fra kul ansigt, rigtige mennesker… ledere, personlige assistenter, administrative medarbejdere, salgsfolk; regelmæssig run-of-the mill mennesker.

Det tager ikke meget for at bevare værdifulde mennesker og en af de nemmeste måder er at tilbyde fleksibilitet.

Hvor er den familie venlige arbejdsplads?

En af mine klienter – John – der er en leder i en stor organisation – fortalte mig, at hans kone Mary, en revisor for nylig skiftet job, fra arbejder på deltid i en forstæder praksis til fuld tid i byen. Hun gjorde det som et karriereskift, fordi hun ikke kunne finde stimulerende arbejde deltid i forstæderne. (Jeg er sikker på, mange kvinder kan forholde sig til det).

At have to børn – 7 og 4, hun forlader for arbejde, når de sover stadig om morgenen og kommer hjem omkring kl om natten.

Heldigvis hendes mand arbejder lokalt og kan håndtere morgen pleje og har hans svigerforældre, gøre den eftermiddag pleje. Hans kone er allerede følelse stresset, træt og skyldig, fordi hun ikke kan være omkring for sine børn.

Hvor let ville det være for en arbejdsgiver at tilbyde mere fleksibilitet sige 3 dage en uge start kl., 3 eftermiddage færdig klokken 4 Mary ville ikke noget imod en nedskæring i sin løn pakke – hun bare ønsker at balancere sit liv.

På denne sats, vil Mary ikke forbliver for længe med sin nuværende arbejdsgiver, som hun finder de lange timer vil tage deres vejafgift. Det er endnu sværere for de enlige forældre. Ikke for at nævne den langsigtede effekt har det på personen og deres børn. En gnaven, træt og stresset person gør for en god produktive medarbejder eller forælder.

Tænke lateralt

Hvorfor er der ikke mere fleksibilitet på arbejdspladsen? Bare fordi folk ‘start’ kl. og ‘færdig’ på betyder 5:00 p.m. (jeg kender nogle af jer arbejder flere timer), ikke mennesker faktisk ‘arbejde’.

80% af dagen er faktisk generelt ikke-produktive. For at finde ud af, præcis hvor din tid går, udfylde en timeseddel for en uge (e-mail os og vi vil sende dig en af vores). Optage, hvad du har gjort en fuld arbejdsuge og du vil blive overrasket over, hvor du tilbringer din tid. I de fleste tilfælde vil du finde din tid er taget af forskellige afbrydelser, hvoraf mange kan undgås, ikke-produktive møder og aktiviteter, som generelt er spild af tid.

Hvis du er en af de mennesker, der har svært ved vil at sige ‘Nej’ til folk du absolut har store problemer håndtering af din arbejdsbyrde.

Arbejder i en støjende åbent kontor vil også formindske din produktivitet.

Mit tidligere liv

Mange år siden havde jeg en tørn arbejder som en postie, starter arbejdet klokken 6:00 hver dag. Det var et stort stykke arbejde. I virkeligheden var det længste ‘job’ havde jeg holdt – 3 år. Jeg forlod da jeg var 6 måneder gravid med mit første barn.

Som en postie, jo hurtigere du arbejdede, jo hurtigere du gik hjem. Så snart mailen blev sorteret du ville gå på din runde, gøre leverancer kommer tilbage og gå hjem. Nu var der et incitament til at arbejde så hurtigt som muligt.

I ‘ 9-5’ arbejdsplads du nødt til at være til stede og endnu er der ingen incitament til faktisk arbejder som hurtigt eller produktivt, som du kan.

Løsninger For medarbejderen

Hvis arbejde er at få for meget for dig at håndtere og timerne får du, tale med nogen, der vil lytte, tilbyde nogle realistiske løsninger. Har du brug at lære at få organiseret? Har du brug for hjælp med arbejdsbyrden? Har du brug at lære forskellige færdigheder for din rollen? Der er ingen skade i beder. Hvis de ikke vil lytte er det op til dig at vælge hvilken handling du vil tage… om at bo eller gå.

Løsninger til arbejdsgiveren

Spørg dit folk, hvordan de virkelig føler og finde frem til en løsning. Bare fordi de ikke har fortalt dig om deres bekymringer betyder ikke at alt er fint. Hvis du har mennesker, der konsekvent arbejder mange timer, så vil du helt sikkert have et stort problem.

Du ønsker dine medarbejdere til at være “på bolden”, levende og Hvilestrømprincip så de er værdifulde for din organisation. Hvis de ikke opnår en rimelig balance mellem deres arbejde og hjem liv vil så på et tidspunkt de bryde. De kan tage ekstra tid fri fra arbejde på grund af det pres, de er konstant eller i sidste ende forlade.

Det sidste ord

Ikke vende det blinde øje. Få proaktiv med dine medarbejdere. Kommunikere regelmæssigt med dem, finde ud af, hvordan de klarer, lytte til hvad de har at sige og hvor kræves handle.

Hvis du vil bevare dine værdifulde medarbejdere du nødt til at arbejde på det, ellers risikerer du ikke kun at tabe dem. men alle den tid og penge, du har investeret i dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.