lån

Guide: sådan kommer du godt i gang med at løbetræne

Det er ikke alle, der synes, at en løbetur i det fri er den optimale måde at træne på. Men hvis du alligevel tænker på at give det en chance, så læs med her, hvor du får gode råd til at komme ordentligt i gang med at løbe, så du får den bedste oplevelse fra start.

Hav tålmodighed

Alle begyndelser er svære – og sådan er det også for løbetræning.  Derfor er det vigtigt, at du husker at have tålmodighed og træner langsomt op, så du ikke får overbelastningsskader eller mister modet, før du overhovedet er kommet i gang. Kroppen har brug for at vænne sig til alle former for sportsgrene, og afhængigt af hvor god din form er på forhånd, så vil det tage mere eller mindre tid, før du finder dig til rette.

Er du mere til løb indendørs? Så kan du overveje at tage et rentefrit lån 30 dage og anskaffe dig et løbebånd.

Hav udstyret på plads

Selvom løb umiddelbart er en meget udstyrsløs sportsgren, så er der alligevel nogle ting, som er gode at anskaffe sig til løbetræningen for at få en god og motiverende oplevelse. Det er f.eks.:

  • Løbesko, der passer til din løbestil – for at din løbeoplevelse skal blive god og for at undgå skader, så er det vigtigt, at du investerer i et par gode løbesko, som passer til din måde at løbe på.  
  • Et godt sæt løbetøj – det er meget mere behageligt at løbe i tøj, som er beregnet til det, og som derfor giver god bevægelighed, ikke irriterer din hud og transporterer sveden væk på en optimal måde.
  • Løbeur – dette er mere en ’nice to have’, og det er ikke nødvendigt for dit løb, men hvis du er en af dem, der bliver motiveret af at konkurrere med dig selv, så kan et løbeur være det, der holder dig kørende, selv når det bliver koldt og vådt udenfor.

Løbeudstyr er en god investering i din løbetræning. Læs mere på compareloans.dklaan-med-nemid, hvis du tænker på at dække udgifterne med et lån.