Erhverv

Øge din indtjening ved at skifte til dagtimerne rengøring

Copyright 2006 Janitorial butikken

Traditionelt, janitorial stabe rense bygninger efter kontortid. Men nogle virksomheder er at realisere en betydelige omkostningsbesparelser ved at tillade rengøring personale til at arbejde i dagtimerne. Dagtimerne rengøring kan kræve købet af mere støjsvage støvsugere og andre specialiserede udstyr; Men, de mindre up-front investeringer, der er nødvendige for kan føre til enorme tilbagebetalinger for dit rengøringsfirma!

Dagtimerne rengøring kan ikke være egnet til alle dine bygninger. Det er imidlertid værd at se på fordelene ved dagtimerne rengøring for at se om det er egnet til nogen af de steder, som din forretning er ansvarlig til at rense.

1. reduceret medarbejder omsætning satser. De fleste mennesker foretrækker at arbejde dag skiftehold. Dette er på grund af flere faktorer, herunder bedre adgang til transport, og at have om aftenen at tilbringe sammen med familien. Samt at holde medarbejderne på personale længere, gør tilbyder dagtimerne forskydninger rekruttering til nye medarbejdere lettere.

2. der kan være en betydelige omkostningsbesparelser ved at tillade janitorial personale til at rense i løbet af dagen. Virksomheder kan betale dag dragere, vedligeholdelsespersonale eller endda ejendomsadministratorer til stock toiletter. Dette kan undgås, hvis din besætninger får lov til at rense og genpåfyldning forsyninger i dagtimerne. Ekstra omkostninger besparelser resultat som lys behøver ikke at være tændt om natten for den natlige rengøring besætningen. Store bygninger har kunnet spare flere tusinde dollars i El-udgifter ved at skifte til dagtimerne rengøring.

3. i modsætning til hvad du måske tror, kan arbejder i dagtimerne øge vidensmedarbejderens produktivitet. Fordi der er ansatte laver “almindeligt” arbejde, rengøring personale skal forsynes med roligere og højere produktivitet udstyr såsom lav decibel støvsugere og batteridrevne gulv og tæppefejemaskiner. Også, med mindre støjende udstyr, dag rengøring er mindre indgribende. Ved hjælp af lav decibel støvsugere og mikrofiber rengøring teknologi hjælper arbejdstagerne til at rengøre hurtigere mens forårsager kun mindre afbrydelser facilitet arbejdstagere.

4. et andet centralt punkt er, at på grund af tilstedeværelsen af andre i bygningen, rengøringspersonalet er ikke så fristet til at tage ekstra pauser eller længere pauser, og de typisk gå hurtigere når arbejder blandt andre mennesker. Lønningslisten besparelser er også realiseret for rengøringsvirksomheder, fordi færre vejledere er nødvendige for dag besætninger.

5. tilstedeværelsen af rengøring besætninger i løbet af dagen skaber en følelse af ansvar blandt alle ansatte i bygningen for at holde anlægget ren. I stedet for at være “ude af øje, ude af sind”, se facilitet medarbejdere rengøringspersonalet på arbejdspladsen. Dette tilskynder facilitet medarbejdere til at rydde op efter sig selv, ved at sikre, at affald ender i affaldscontainere og aftørring ned toilettet eller pause tællere, når vand eller andre væsker er sloshed op på bordplader.

6. fald i sikkerhed relaterede omkostninger. Virksomheder, der har skiftet til dagtimerne rengøring har angivet et fald i tyveri og afgifter for falsk sikkerhedsalarmer.

Hvilken type af faciliteter er de bedste kandidater til dagtimerne rengøring? Generelt, dagtimerne rengøring virker bedst på store, enkelt lejer kontorbygninger, hospitaler, fabrikker, skoler og faciliteter, der er åben 24/7.

–Det er vigtigt, at din dag rengøring program ikke forstyrrer de regelmæssige aktiviteter, der finder sted i en bygning. Overveje følgende, før du foretager overgangen til en dagtimerne rengøring program:

-Mængden af trafik gennem bygningen. Bygninger, der har tung fod og kørende trafik er ikke gode kandidater til dagtimerne rengøring.

–Møbler og udstyr anvendt af beboerne og hvis dette udstyr skal flyttes til daglig rengøring. Uddanne din rengøringspersonalet er den vigtigste faktor i at gøre en vellykket switch til dagtimerne rengøring. Der er passende tidspunkter for besætninger til at udføre forskellige opgaver i løbet af dagen. Opgaver som opsamlingsoverførsel bør ske under langsom business timer, før bygning åbner eller lige efter lukketid. Andre opgaver som udsætning toilettet og tømme papirkurven kan gøres i stærkt trafikerede perioder. Rengøring områder som breakrooms eller konference værelser kan nemt ske, da værelserne ikke er besat.

Når du foretager en switch til dagtimerne rengøring er det vigtigt at holde et åbent sind og være villig til at gennemføre nye ideer, bruge mindre giftige rengøring produkter, købe mere energieffektivt udstyr og være fleksibel med tidsplaner. Regelmæssig bygning operationer kan diktere Hvornår visse dele af en bygning er renset.

Skifte fra natten til dagtimerne rengøring kan ske med lidt eller ingen afbrydelse i en bulding rengøring tidsplan. Overgangen kan være næsten umærkelig hvis du fuldføre din regelmæssig nighttime rengøring på en fredag og begynde din dagtimerne tidsplan følgende mandag. Bruge weekenddage for at træne dit personale for justeringen. En vellykket switch vil uden tvivl resultere i højere produktivitet, en renere bygning, besparelser og højere overskud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.