Erhverv

Pant Basics i det aktuelle australske marked

Eget hus i Australien er på et all-time high. Mortgage industrien Association of Australia rapporterer, at Australiens homeownership sats på 70 procent er blandt de højeste i verden. Det er klart, at flere australiere køber hjem, delvis på grund af landets økonomiske styrke og velstand samt markedets billige boliger. Ifølge den australske Bureau of Statistics var den gennemsnitlige værdi af en for nylig købt hjem $200.000 for første gang homebuyers, og $280,000 for overgangen købere. Og hvis du er en første gang hjem-køber, du kan være berettiget til en ikke-middel-testet, første hjem ejer Grant.
Flere andre ressourcer er tilgængelige, herunder ordningen forsvar boligejer, som tilbyder rentegodtgørelser for medlemmer og ex-medlemmer af den australske Defence Force der ønsker at købe deres eget hjem. Der er flere trin involveret i at få et realkreditlån, og det starter før du selv har dit nye hjem plukket ud. Valg af et realkreditinstitut er den tidligste, og måske det vigtigste skridt for alle. Det vil i sidste ende bestemme prisklasse du vil fokusere på, funktioner i et hjem, du vil være på udkig samt alle vigtige placering faktor. Ved at gøre ekstra forskning i den foreløbige fase, er du mere tilbøjelige til at finde et hjem i din ønskede placering (især i byer med konkurrencedygtige ejendomsmarkedet ligesom Sydney), fordi at have en konkret pris i tankerne vil fokusere din indsats for hus-jagt.
At vælge en långiver, der vil arbejde med dig og give dig de bedste priser og gebyrer muligt vil hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du har råd til at bruge på dit nye hjem. Dette trin er ofte, bedst gøres ved hjælp af online forskningsværktøjer og førende uafhængige pant ressourcer.
Når du har valgt en långiver, vil de arbejde sammen med dig at prækvalificere du om et lån, og bestemme, hvor meget du har råd til at bruge. Præ-kvalifikation er ikke det samme som en godkendelse, men snarere en retningslinje, der giver dig en dollar beløb, som du vil kvalificere sig til givet oplysninger, du angav. Kun efter disse to trin er det tid til at gå ud og starte hus-jagt.
Når du har fundet din drømmebolig, vil din långiver eller mægler være i stand til at rådgive dig om de næste skridt. Efter at gøre dit tilbud, skal processen med at faktisk opnå dit lån være enkel og hurtig, især hvis du har allerede været prækvalificeret. Ved at gøre nogle ekstra forskning i den indledende fase af ejendom søgning og ved at tage fordel af den aktuelle udvikling på nutidens ekspanderende marked (f.eks. de første hjem ejer Grant), kan du flytte ind i dit hjem hurtigere, med mindre besvær og med en bedre pant.
Copyright 2006 Tracey Anderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.