Erhverv

Stoppe, smide din tilbagebetaling af skat!

Skat tid er lige rundt om hjørnet. Får du en stor refusion i år? Tja, hvis du er, er du smide væk store penge!
ÆNDRE DIN UNDTAGELSER PÅ DIN W-4.
Det er ikke antallet af dine pårørende, men antallet af din undtagelser!
Hvis du får en stor afgiftsgodtgørelse hvert år, kan du elske at få denne kontrol; men du faktisk giver regeringen dine penge interesse-gratis i et år. Dette er ikke en klog anvendelse af penge.
IRS erklærede tilbage i 2004, at den gennemsnitlige skat restitution check var næsten $2.300!!! Det er næsten $200 per måned ($200 X 12 måneder), der gives til IRS interesse gratis!!! Hvis du får en skat refusion check på mere end $300, skal du overveje at ændre din undtagelser. Du er velkommen til at sende mig nogen af dine ekstra penge. Jeg vil holde det for dig indtil næste år og ikke betale dig nogen interesse.
For eksempel, hvis du fik en $600 afgiftsgodtgørelse sidste år (eller har planer om at få ét år), der er $50 om måneden ekstra i skat, du har betalt sidste år. Du tjente nogen interesse på det. Hvis du vil, kan du sende mig, $50 og vil jeg holde det for dig og et år fra nu sende dig en $50 tilbage. Denne $50 kunne spare dig $100 dollars i rente, der ikke betales hvis du anvendt det til dit realkreditlån.
Overveje en person, der har en 30 år realkreditlån på en $150.000 pant x 6%. Hvis han eller hun bare 1 ekstra betaling på $300, ville de spare mere end $1.400 interesse! Tale om afkast på deres penge!! Dette $300 kunne nemt blive betalt af spare $50 om måneden for 6 måneder. $300 betalinger vs $1.400 af ikke at have til at betale i fremtiden interesse. DET ER OVER 460% AFKAST AF DINE PENGE!!! Det er svært at finde et bedre afkast end.
Ændre din undtagelser på dit job. Undtagelser og pårørende er ikke det samme! Den samme person, der er at få en $600 afgiftsgodtgørelse tjener nogen interesse fra regeringen. Men han eller hun kunne spare $2-3.000 i renter på de samme penge!! Dette er, hvordan middelklassen person får AHEAD ved hjælp af HIS/HER penge korrekt.
Prøve og gøre det så din tilbagebetaling af skat ikke er mere end et par hundrede dollars på det mest.
Copyright 2006 Steve Hoven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.